Hemen Ara 0332 245 1666
Telefon 0551 391 4242
Hizmet Bölgeleri Tüm Konya
Close
Hizmet Bölgeleri Tüm Konya
0332 245 1666 altekteknikservis@hotmail.com

Konya Bosch Servisi ekibi olarak, 3 farklı bölgede, 3 ayrı şubeyle hizmet vermekteyiz. Size en yakın şubemizdeki ekibimizi size yönlendirerek aynı gün servis ihtiyacınızı karşılıyor ve beyaz eşyanızın tamir veya bakım işlemini başlatıyoruz. Hizmet verdiğimiz ve şubemiz bulunan ilçeler aşağıda belirtilmiştir. Size en yakın şubemizden servis hizmeti almak için 0332 245 1666 numaralı telefonu arayarak adres bilgilerinizi bırakmanız yeterli.

Selçuklu Bosch Servisi

Konya’nın merkez ilçelerinden olan Selçuklu da Bosch markalı beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin bakım, onarım ve teknik servisi tarafımızca yapılmaktadır. Servisimiz 7/24 aktif halde olup siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet vermek için durmadan çalışıyoruz. Bölgede Bosch markasına ait buzdolabı, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, şofben, su sebili, klima fırın ve diğer ürünlerdeki teknik arızalar servisimiz bünyesinde garantili bir şekilde giderilmektedir.

Karatay Bosch Servisi

Yine Konya’nın merkez ilçelerinden olan Karatayda da Bosch marka beyaz eşyalarınız için profesyonel servis hizmeti sunuyoruz. Her türlü beyaz eşyanızın tamir ve bakım işlemleri için merkezimize kayıt oluşturmanız yeterli.

Meram Bosch Servisi

Meram bölgesinde de aynı şekilde beyaz eşyalarınızın tamir ve bakım işlemleri firmamızca yapılmaktadır. Aynı zamanda belirttiğimiz ilçelerde marka gözetmeksizin tüm klimaların bakım ve onarım işlemleri de alanında uzman kadrolarımızca yapılmaktadır.

Konya’nın neresinde olursanız olun, bir telefon kadar yakınız. Teknik destek almak için 0332 245 1666 numaralı telefondan servis talebi oluşturmanız yeterli.