Hemen Ara 0332 245 1666
Telefon 0551 391 4242
Hizmet Bölgeleri Tüm Konya
Close
Hizmet Bölgeleri Tüm Konya
0332 245 1666 altekteknikservis@hotmail.com

Konya Bosch Beyaz Eşya Servisi

0332 245 1666

Konya’da Bosch marka beyaz eşya ürünlerinizin tamir ve bakımları firmamızca, profesyonel ekipler tarafından yapılıyor.
Konya da işini düzgün yapan güvenilir bosch teknik servisi arıyorsanız doğru adresiniz. Konya genelinde beyaz eşya servisi hizmetimizle yanınızdayız. Elektrikli ev aletleri bellir bir kullanımdan sonra bazı arızalar verebiliyoruz. Sizde bu tarz bir problemle karşılaştıysanız firmamızı aramanız halinde hızlı bir şekilde teknik destek ekibimiz adresinize gelerek sorununuzu giderecektir. Altek Teknik kendini yenileyen elamanları ile her zaman yüksek müşteri memnuniyeti için müşteri odaklı hizmet vermektedir. Samimiyetle profesyonelliği bir arada sunan firmamız tarafından ürününüzün sorunu en ekonomik ve hızlı bir şekilde giderilirken bizimle çalışmanın verdiği mutluluğu yaşayabilirsiniz.  Teknolojik cihazların ne kadar hassas olduğu düşünüldüğünde teknik servisin işinin ehli insanlar olması çok önem arz ediyor. Probleminizin çözümü için profesyonel ekiplerle çalışmak isterseniz 0332 245 1666 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Yılların verdiği tecrübeyle, hızlı ve garantili çözümler üretiyoruz.

konya-bosch-beyazesya-servisi
Yerinde Beyaz Eşya Tamiri

Günümüzün hızla ilerleyen teknolojisi sayesinde beyaz eşya üretimi yapan firmalarda bu teknolojiye uygun ürünlerini piyasaya sürmektedirler. Bu hassas teknoloji sayesinde kullanıcı hatalarından kaynaklı birçok sıkıntı çıkmaktadır. Yalnız bu kullanılan teknolojiye kendini adapte edemeyen beyaz eşya teknik servisleri cihazın sorununun yazılımsal mı yoksa teknik mi olduğunu anlayamadan cihazı tamir etmeye kalkmaktadırlar. Bu durumda hangi marka olursa olsun beyaz eşyanızın doğru bir şekilde onarılmasının önüne geçecektir. Doğru yapılmayan tamirler sonrası kısa sürede aynı sorun tekrarlanacaktır. Peki, doğru beyaz eşya teknik servisi ne yapar; ilk önce şikâyetleriniz doğrultusunda arıza tespitini yapıp doğru donanım ve yedek parça ile en kısa sürede yerinde yani evinizde tamiri gerçekleştirir. Dolayısı ile sizler zaman kaybı olamadan evinizde yarım kalan işinize gönül rahatlığı ile devam edece bileceksiniz. Doğru teknik servis günümüz teknolojisini yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen teknik servistir. Beyaz eşyanızı uzun yıllar ilk aldığınız günkü performansı gibi kullanmak istiyorsanız düzenli olarak yıllık bakımlarını yaptırmanız gerekmektedir. Doğru servisle çalışmak beyaz eşyanızın ömrünü uzatır.

Yerinde beyaz eşya tamiri veya servis hizmeti almak için: 0332 245 1666 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konya da Selçuklu, Karatay ve Meram olmak üzere 3 farklı bölgede şubemiz bulunmaktadır.